Wilt u graag meer bewegingsvrijheid en wilt u af van pijnklachten? Herstelt uw lichaam niet meer uit zichzelf en blijft u klachten houden? Dan biedt een manueel therapeut nabij Amersfoort uitkomst voor u. Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten, maar ook het verbeteren van uw bewegingen. Hiervoor gebruik ik, als manueel therapeut Amersfoort, een aantal specifieke technieken die in de gewrichten worden toegepast. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar. U voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn.

Is een manueel therapeut Amersfoort voor u bestemd?

Manuele therapie is geschikt voor klachten die behalve pijn ook voor bewegingsbeperking zorgen. Ik, als manueel therapeut dichtbij Amersfoort, verhelp die beperkingen ongeacht uw leeftijd, conditie of beroep. Door de lichaamsdelen rondom een gewricht op een bepaalde manier te bewegen, vergroot de beweeglijkheid van de gewrichten snel.

Klachten die ik behandel zijn:

  • Hoofd- en nekpijn;
  • Hoge- en lage rugklachten;
  • Heupklachten;
  • Schouderklachten;
  • Beenklachten.

Hoe ziet manuele therapie eruit?

Het begin van manuele therapie bestaat voornamelijk uit kennismaken. Geen screening, vragenlijsten of andere onnodige dingen. Door elkaar beter te leren kennen bouwen we vertrouwen op. Waarom we zo van start gaan? Uw lichaam moet ontspannen. Als uw lichaam zichzelf verdedigt komt het in een stresssituatie. Met het vertrouwen dat we hebben opgebouwd ontspant uw lichaam volledig en komen we steeds stappen verder.

Tarieven

Alle behandelcodes zijn aan hetzelfde tarief gekoppeld: €52,50. De codes zijn voor de zorgverzekeraar van belang. De meeste verzekeraars vergoeden negen keer de code voor manuele therapie. De tiende behandeling manueel therapie wordt niet erkend en moet dan gedeclareerd worden als fysiotherapie waar weer een ander tarief aan hangt. De behandelwijze, kennis en vaardigheden zijn bij alle behandelingen hetzelfde, vandaar dat er maar één vast tarief wordt gehanteerd.

Manueel therapeut Amersfoort nodig?

Bent u op zoek naar een manueel therapeut vlakbij Amersfoort? Wilt u ook graag een op maat gemaakt behandelplan, zodat uw klachten geen belemmering meer vormen in het dagelijks leven? Neem dan gerust contact met mij op. Na meer dan 25 jaar werkervaring zie ik mijn werk nog steeds als een uitdaging. Elke klacht die ik onderzoek en behandel is uniek.