Loopt u al langer rond met lichamelijke klachten en is er door andere specialisten nog geen oplossing gevonden? Dan kunt u gebruik maken van second opinion manuele therapie. Met second opinion manuele therapie kijk ik mee naar uw klachten. Een second opinion voor manuele therapie kunt u aanvragen als u twijfelt over de behandeling of de diagnose. Of als de oorzaak van uw klachten niet gevonden wordt. Dit alles om uw gezondheid weer op orde te brengen.

Is second opinion manuele therapie voor u bestemd?

Er zijn verschillende redenen om een second opinion voor manuele therapie aan te vragen. Bijvoorbeeld wanneer u niet het gewenste resultaat boekt bij uw huidige therapeut of wanneer u meer zekerheid wilt hebben over een diagnose. Het is daarnaast ook mogelijk dat uw huidige therapeut een second opinion aan u voorstelt.

Waarom second opinion bij De Manueel?

Na meer dan 25 jaar werkervaring zie ik mijn werk nog steeds als een uitdaging. Elke klacht die ik onderzoek en behandel is uniek. Vanuit deze benadering wil ik mij onderscheiden. Uitzoeken waarom iemand niet herstelt en de randvoorwaarden creëren zodat het lijf weer belastbaar wordt voor dagelijks functioneren.

Tarieven

Alle behandelcodes zijn aan hetzelfde tarief gekoppeld: €52,50. De codes zijn voor de zorgverzekeraar van belang. De meeste verzekeraars vergoeden negen keer de code voor second opinion manuele therapie. De tiende behandeling manueel therapie wordt niet erkend en moet dan gedeclareerd worden als fysiotherapie waar weer een ander tarief aan hangt. De behandelwijze, kennis en vaardigheden zijn bij alle behandelingen hetzelfde, vandaar dat er maar één vast tarief wordt gehanteerd.

Second opinion manuele therapie nodig?

Bent u op zoek naar second opinion therapeut? Twee paar ogen zien altijd meer dan één paar. U krijgt een op maat gemaakt behandelplan, zodat uw klachten geen belemmering meer gaan vormen in het dagelijks leven. Neem gerust eens contact met mij op en kom af van uw pijnklachten.